[ERASMUS+ blog-2. DAN]
Drugi dan Erasmus+ izobraževanja smo začeli ob 8.15 uri zjutraj z zajtrkom na kmetijsko-gozdarski šoli LFS Grottenhof. Jedli smo narezek, marmelado, kosmiče in pili kavo, mleko, kakav ali čaj. Po zajtrku smo si ogledali posestvo šole, kjer so nam razkazali njihove delavnice (strojna, mesnica, mlekarna, pekarna, lesna delavnica, 2 hleva za govedo, hlev za konje, hlev za prašiče, rastlinjak in vrt, zorilnico za sir). Po kosilu smo se odpravili na delavnice. 7 naših veterinarskih tehnikov je odšlo v hlev za konje, 3 dekleta so odšla v mesnico, 3 v mlekarno in 3 v strojno delavnico, fantje iz programa kmetijsko-podjetniški tehnik so odšli v gozd, kjer so se spoznali z varnim delom z motorno žago. Po praksi smo se zbrali na šoli in odšli na večerjo. Nato smo se odpeljali v internat, kjer smo napisali dnevnike. Večer pa smo zaključili z druženjem v sobah ali pa zunaj, pri samostanu.
(Visited 44 times, 1 visits today)